Våra stationer

Örebro

Örebro är ett nav i Sverige när det gäller logistik. Här finns både E20 och E18 och mycket tung trafik rullar genom hela länet. Assistancekåren finns på många orter i Örebro län, allt för att snabbt kunna hjälpa dig om du är i behov av bärgning, starthjälp, transport eller andra tjänster.

Vid Örebro truckstop har assistancekåren en given plats. Här samlas många av landets stora speditörer och assistancekåren i Örebro har all tänkbar utrustning i sina många bärgningsfordon för att hjälpa till oavsett storlek, modell eller problem.

Lindesberg

Från Örebro åker en bärgare snabbt till Lindesberg om stöttning behövs. Så om du får ett fordonshaveri i Lindesberg, ring Assistancekåren – dygnet runt!

Hallsberg

Assistancekåren i Hallsberg arbetar alltid jour för att hålla vägarna i Örebro län runt Hallsberg säkra. Vi finns tillhands och hjälper dig om du hamnat i diket eller fastnar i svår terräng. Om du inte får igång din bil, då hjälper vi dig med en starthjälp. Skulle du ha råkat ut för en trafikolycka då bärgar vi din bil snabbt och säkert till närmaste lämpliga verkstad.