Våra tjänster

Bärgning

Vår huvudsysselsättning är bärgning av alla typer av fordon oavsett antal hjul, larvfötter, vikt eller storlek. Vi har många olika typer av bärgningsbilar beroende på vad vi får för uppdrag och vad det är för fordon som är i behov av bärgning, så inget jobb är för svårt för oss.

Vi bärgar allt från motorcyklar, permobiler, truckar, stadsjeepar, skåpbilar och självfallet personbilar. I vissa fall är det mer komplicerat som vid t ex en olycka och i andra fall är kanske det enbart handlar om att frakta ett fordon från ett ställe till ett annat. Oavsett vad du har för behov gällande bärgning eller transporter så kan du kontakta oss på assistancekåren oavsett tid eller dag så kommer vi och hjälper dig.

Tungbärgning

Vi erbjuder tungbärgning när du har behov av bärgning av till exempel större transportbilar, bussar, grävmaskiner, entreprenadmaskiner, tankbilar, lastbilar, hjullastare, stridsvagnar, kranbilar, förrådsbodar med mera. Vi kan bärga allt som rullar eller drivs via larvfötter.

Vid tungbärgning använder vi oss av tungbärgare som är de största bärgningsbilarna med mycket kraft.

En tungbärgare kan användas till mer än bara tungbärgning. Till exempel vid hjälp att dra omkull byggnader eller flytta viadukter.

Transport & Tungtransport

En bärgningsbil kan vara användbar till mycket, framförallt flakbärgarna. En flakbärgare finns i olika storlekar och kan transportera vikter upp till 12 ton på flaket. Förutom fordon av olika slag – allt från cyklar, motorcyklar, permobiler, elrullstolar, bilar, skåpbilar, lastbilar eller bussar så kan de användas till att transportera bodar, mindre hus, båtar, kassaskåp eller vad du än kan ha behov av att transportera.

Starthjälp

Att bilen inte startar har hänt oss alla någongång och oftast sker det vid helt fel tidpunkt. Då kan det vara en trygghet att veta att vi på assistancekåren finns nära tillhands för att hjälpa dig. Våra bärgningsbilar har rätt utrustning för att starta ditt fordon oavsett om det rör sig om en personbil, lastbil, motorcykel, grävmaskin eller annan entreprenadmaskin.

Om bilen mot förmodan inte skulle gå att starta på grund av något annat fel kan våra bärgare hjälpa dig att transportera bilen till närmaste verkstad.

Terrängbärgning

Har du fastnat med grävmaskinen i lera eller har lastbilen fastnat med hjulen i en snödriva? Med vår hjälp behöver du inte vara nödställd länge. Vi har kapaciteten att ta oss fram i svårframkomliga terränger för att hjälpa dig med bärgning oavsett fordon, terräng och väderlag.